Antena 3 CNN Politică Ministrul Educaţiei: Bacalaureatul este folosit politic de PD-L

Ministrul Educaţiei: Bacalaureatul este folosit politic de PD-L

Ministrul Educaţiei: Bacalaureatul este folosit politic de PD-L
07 Iul 2008   •   16:51

Scandalul de la Bacalaureat continuă şi după terminarea examenelor. Cristian Adomniţei a ieşit astăzi cu o replică la cererea democrat-liberalilor, care i-au solicitat premierului să-l revoce din funcţia de ministru al Educaţiei. ?Îmi pare rău că un examen naţional ca Bacalaureatul este în continuare folosit politic. Toate aceste acţiuni cu tentă politică au fost premeditate?, a avertizat Adomniţei, făcând referire la atacurile preşedintelui PD-L Emil Boc.

Mai mult, ministrul Educaţiei a catalogat declaraţiile liderului democrat-liberal drept ?politicianiste, penibile şi condamnabile?. ?Boc a girat sub mandatul lui Mihail Hărdău cea mai proastă gestionare a examenului de BAC. Astăzi, ministerul încă decontează efectele dezatruoase ale conducerii Hărdău?, a continuat Adomniţei.

În cadrul unei conferinţe de presă, Emil Boc a anunţat că PD-L îi solicită prim-ministrului Călin Popescu Tăriceanu să îl revoce din funcţia de ministru al Educaţiei pe Cristian Adomniţei. ?Ministrul Adomniţei a fost prea ocupat de campania electorală. PD-L cere premierului să îl revoce din funcţie pentru că au făcut din preocupările lor electorale priorităţi?, a declarat Emil Boc.



Antena3.ro

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close