x close

Ministrul Olguța Vasilescu: Am depus demisia în alb la partid

de M.Z.    |    08 Iun 2017   •   00:09
Ministrul Olguța Vasilescu: Am depus demisia în alb la partid 418 Foto: gov.ro

Ministerul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat miercuri că şi-a depus demisia în alb la partid când a preluat funcţia, precizările fiind făcute în contextul evaluării miniştrilor de către un comitet al PSD din care fac parte, printre alţii, Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.

"Nu depinde de mine ce se va întâmpla cu acest Guvern, inclusiv cu mine. Este o evaluare în curs care ar trebui să se termine în două săptămâni. Un comitet de la partid, în frunte cu preşedintele (Liviu Dragnea - n.r.) face evaluarea. (..) Evaluarea poate să însemne orice. Eu am demisia în alb din prima zi când am devenit ministru. Am depus-o la partid. Nu ştiu cine o ţine. Am scris-o. Este normal atunci când iei o funcţie publică, eu aşa am făcut de fiecare dată. Nu ştiu dacă există şi altele, eu mi-am dat-o că aşa mi s-a părut normal", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la o televiziune de știri.

Întrebat ce ar face dacă după evaluarea miniştrilor i s-ar propune să fie prim-ministru al României, ministrul a declarat: "Nu mă interesează să fiu premier".

Citiți și Legea salarizării unitare a fost adoptată miercuri de parlamentari, aceasta fiind votată inclusiv de aleși ai opoziției. Legea a fost supusă la vot în plenul Camerei Deputaților, unde s-au înregistrat 188 de voturi ''pentru'', 28 "împotrivă" şi 47 de abţineri.

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

demisie lia olguta vasilescu Olguta Vasilescu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati