Antena 3 CNN Politică Ministrul Sportului: "Suntem alături de Simona. Sperăm să se clarifice cât mai curând această situație"

Ministrul Sportului: "Suntem alături de Simona. Sperăm să se clarifice cât mai curând această situație"

"Suntem alături de Simona", spune ministrul Sportului Eduard Novak, după ce sportiva a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open în acest an.

Ministrul Sportului: "Suntem alături de Simona. Sperăm să se clarifice cât mai curând această situație"
Sursa foto: Colaj Antena 3 CNN | Hepta
de Claudia Popovici    |    21 Oct 2022   •   20:52

Ministrul Sportului spune că Simona Halep este un reper în tenisul românesc și cel mondial, a inspirat noi generații de tineri care s-au îndreptat către tenis, iar impactul pe care astfel de sportivi, de talie mondială, îl au asupra sportului este unul major.

„Ministerul Sportului susține, prin politicile și valorile promovate, sportul de performanță bazat pe spiritul fairplay și corectitudine. Suntem alături de Simona și sperăm să se clarifice cât mai curând această situație”, a transmis Eduard Novak.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu de către Agenția Internațională de Integritate în Tenis pentru un test pozitiv făcut la US Open din acest an. Fostul număr 1 mondial anunțase anterior că își încheie sezonul.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close