Antena 3 CNN Politică Mircea Badea despre Traian Băsescu: Este un om laş, foarte laş! Acesta este şi motivul pentru care nu a mai dat un interviu real de foarte mult timp

Mircea Badea despre Traian Băsescu: Este un om laş, foarte laş! Acesta este şi motivul pentru care nu a mai dat un interviu real de foarte mult timp

23 Iul 2014   •   19:29

Mircea Badea a vorbit în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "100 de Minute cu Alessandra Stoicescu"despre cererea de reexaminare asupra legii pentru reducerea CAS cu 5%, dar şi despre declaraţiile făcute de fostul procuror Eugen Iacobescu.

"Aştept în continuare mărturiile domnului aceluia cunoscător, avizat în dosarul ALRO. Şi mai aştept în continuare imaginile care cred că există şi pe care vreau să le difuzăm, imaginile acelea cu Mircea Băsescu în care afirmă că a dus banii la Neptun la Traian Băsescu", a declarat Mircea Badea.

"Este un om laş, foarte laş. Acesta este şi motivul pentru care nu a mai dat un interviu real de foarte mult timp, cred că de vreo opt ani ", a mai adăugat Citizen Badea.

×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close