Antena 3 CNN Politică Mitrea: Cât am fost la guvernare, toate controalele ne găseau în regulă

Mitrea: Cât am fost la guvernare, toate controalele ne găseau în regulă

Mitrea: Cât am fost la guvernare, toate controalele ne găseau în regulă
15 Apr 2008   •   17:36

Miron Mitrea, şeful de campanie PSD, atacă ?borduriada? actualului primar general al Capitalei, Adriean Videanu, pe care îl consideră ?şmecher?. Prin acest cuvânt, Mitrea înţelege că Videanu spune una şi face alta, candidatul PSD la Capitală, Cristian Diaconescu nefiind inclus în această categorie. Şeful de campanie al PSD, care pretinde că se pricepe la infrastructură, declară că nu înţelege rostul schimbării bordurilor şi pune la îndoială legalitatea acestei operaţiuni, mai ales că, atâta timp cât un partid este la putere, membrii acestuia, aflaţi în scaune importante, scapă de controalele autorităţilor.

Mitrea declară că, atâta timp cât PSD-ul a fost la putere, Curtea de Conturi îi găsea mereu ?în regulă?. Cum au căzut din fotolii, au început să apară problemele. Şeful de campanie PSD e convins că dacă partidul său se va întoarce la guvernare, controalele vor fi, din nou, mai puţin severe.

În replică, Videanu spune că responsabil de amplasarea bordurilor nu a fost numai primarul general, ci şi cei de la sectoare, printre care doi sunt de la PSD. Mitrea ripostează, spunând că, de fiecare dată când se întâmplă ceva bun, e responsabil primarul general, adică Videanu. Când se întâmplă ceva rău, vina e aruncată primarilor de sectoare. ?Aşa e în România?, concluzionează Mitrea.

Întrebat de ce social-democraţii au protestat atâta vreme faţă de actualul Executiv, fără să facă ceva, şeful de campanie PSD spune că partidul său nu a dat jos Guvernul ?din greşeală?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close