Antena 3 CNN Politică George Simion: "Moțiunea de cenzură este suspendată! Domnii de la PSD au de dat explicații serioase!”

George Simion: "Moțiunea de cenzură este suspendată! Domnii de la PSD au de dat explicații serioase!”

„Moțiunea de cenzură este suspendată până ajunge Florin Cîțu președintele PNL”, spune co-președintele AUR, George Simion, care acuză că „mai mare trădare ca asta nu există”.

George Simion: "Moțiunea de cenzură este suspendată! Domnii de la PSD au de dat explicații serioase!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    06 Sep 2021   •   13:49

”Mai mare trădare ca asta nu există! O moțiune de cenzură pe care nu suntem lăsați să o înaintăm... PSD-ul va ieși acum cu o moțiune diferită, doar ca să se joace de-a moțiunile. 

Moțiunea de cenzură este suspendată până când ajunge Florin Cîțu președinte PNL. Încalcă Constituția, încalcă orice. Ne acuzau că sunt semnături false? Uitați, toți parlamentarii sunt aici, în spatele meu.

Ce să le spunem românilor care ne-au trimis în Parlament? Nici  măcar moțiuni de cenzură nu avem voie să depunem, pentru că este o coaliție monstruoasă la conducerea României, reprezentată de peste trei sferturi din Parlament. Orice am depune este blocat de monstruoasa coaliție care conduce România. 

Au de dat explicații serioase domnii de la PSD pentru părăsirea sălii. Și noi o să stăm calmi, pentru că suntem partidul care arată acest blat întregii țări!”, a declarat George Simion

Liderul AUR a mai spus că ședința BPR va fi reluată, fiindcă deputații și senatorii PSD și PNL au părăsit lucrările, iar propunerea lui Daniel Fenechiu (PNL) nu a primit numărul necesar de voturi.

USR PLUS: BPR, boicotat a treia oară de PSD! Ciolacu a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu

Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD, ceea ce arată că Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu, transmite și USR PLUS: „Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu”.

”Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD.

Nicio surpriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel Ciolacu strigă că vrea să-l demită pe prim-ministru, dar reprezentanții PSD părăsesc ședințele în care ar putea să facă asta.

Boicotând a treia oară ședința Biroului Permanent Reunit de stabilire a calendarului moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a confirmat că are comandă dublă și că nu-și dorește cu adevărat demiterea lui Florin Cîțu. Pe scurt: a pus PSD la remorca domnului Florin Cîțu.

Tergiversările și contradicțiile PSD-ului, înțelegerile pe sub masă ale lui Marcel Ciolacu cu Florin Cîțu, ne arată, o dată în plus, că propriile interese ale PSD primează în fața interesului românilor. România are nevoie de un prim-ministru care să guverneze responsabil. Florin Cîțu nu este acest prim-ministru.

De aceea, Florin Cîțu trebuie să plece”, spun liderii USR pe pagina de Facebook a formațiunii.

Biroul Permanent Reunit a fost boicotat a treia oară de PSD. Nicio surpriză: USL trăiește. În spațiul public, Marcel...

Publicată de USR PLUS pe Luni, 6 septembrie 2021

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close