Antena 3 CNN Politică Moţiunea PD-L pe energie a fost respinsă

Moţiunea PD-L pe energie a fost respinsă

Moţiunea PD-L pe energie a fost respinsă
09 Sep 2008   •   10:22

Cvorumul a fost întrunit în Camera Deputaţilor pentru votarea moţiunii depuse de PD-L pe energie. Numai 83 de voturi au fost în favoarea acesteia, însă, insuficiente pentru ca ea să treacă de plenul Camerei Deputaţilor. Era nevoie de 125 de voturi pentru ca ea să treacă. Parlamentarii PSD şi PC au refuzat din nou să voteze.

Luni, votul asupra moţiunii PD-L pe tema termoficării a fost amânat din lipsă de cvorum. Motivul a fost părăsirea sălii de către membrii Pc şi PSD, în semn de protest faţă de presupusa alianţă a PD-L cu PRM.

Deputaţii PC şi PSD anunţaseră încă de luni că nu vor vota nici marţi moţiunea, intenţionând să părăsească sala în momentul votului.

Pentru ca moţiunea să fie votată, este nevoie de un număr de 164 de deputaţi, iar pentru ca aceasta să treacă, trebuie să fie votată de jumătate plus unul dintre aceştia.

De cealaltă parte, Ministrul Internelor şi reformei Administrative, Cristian David a declarat că această reformă este inutilă, întrucât Guvernul s-a angajat deja să rezolve problemele ridicate de ea.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea, despre femeia căreia îi datorează toată cariera
x close