Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, despre cei 900 de milioane de euro investiţii în Complexul Energetic Oltenia: "Aceasta este viziunea liberală"

Nicolae Ciucă, despre cei 900 de milioane de euro investiţii în Complexul Energetic Oltenia: "Aceasta este viziunea liberală"

Premierul Nicolae Ciucă a dezvăluit câţi bani se vor investi în Complexul Energetic Oltenia - în județele Gorj și Dolj - din Fondul pentru Modernizare.

Nicolae Ciucă, despre cei 900 de milioane de euro investiţii în Complexul Energetic Oltenia: "Aceasta este viziunea liberală"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    27 Apr 2023   •   20:25

În calitate de președinte al PNL, Nicolae Ciucă a fost, joi, Gorj, pentru o dezbatere despre obiectivele de dezvoltare ale județului.

Nicolae Ciucă a spus că îi dorește ca transformarea Gorjului să însemne diversificarea economiei, reducerea decalajelor față de alte unități administrative, dar și venituri mai mari pentru locuitori.

„Gorjul are cea mai mare alocare dintre cele șase județe beneficiare ale Fondului pentru o Tranziție Justă. Un astfel de concept înseamnă să dezvoltăm economiile noastre, dar fără a pune povară tocmai pe umerii acelora care au trudit și muncesc din greu pentru a asigura energia care le ține în viață.

Avem aproape 900 de milioane de euro investiții în Complexul Energetic Oltenia - în județele Gorj și Dolj - din Fondul pentru Modernizare. De asemenea, sunt convins că drumul expres Craiova - Târgu Jiu va fi o adevărată autostradă a dezvoltării pentru Gorj.

Așadar, acesta este viziunea liberală: să realizăm investiții care să conteze și care să rămână peste timp, dar și să avem grijă de locurile de muncă ale oamenilor și să continuăm să creștem veniturile”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit Mediafax.

Acesta le-a transmis celor prezenți că stabilitatea politică de care se bucură România în prezent este „garanția unei guvernări eficiente”, iar, în acest context, guvernanții au datoria să facă transferul dezvoltării din plan național, la nivelul regiunilor și județelor și mai departe către fiecare familie din țară.

×
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close