Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă a recunoscut că are un singur lucru de care îi este frică în această viață: ”În rest, nu are de ce să îmi fie teamă!”

Nicolae Ciucă a recunoscut că are un singur lucru de care îi este frică în această viață: ”În rest, nu are de ce să îmi fie teamă!”

Premierul Nicolae Ciucă susține că îi este frică de un singur lucru în viața aceasta, iar acesta nu ține cu nimic de viața politică.

Nicolae Ciucă a recunoscut că are un singur lucru de care îi este frică în această viață: ”În rest, nu are de ce să îmi fie teamă!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    02 Dec 2022   •   09:10

Nicolae Ciucă a ezitat să răspundă, seara trecută, la întrebarea privind o eventuală decizie de candidatură la prezidențiale. Premierul a explicat însă că prioritățile sunt altele, mai precis guvernarea.  

Mai mult decât atât, Ciucă a declarat că nu se teme de niciun contracandidat.  

”Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă“, a spus premierul.

Acesta a spus că poartă credința în inimă.   

„Sunt un om normal și cred, da. Credința nu se împărtășește, deși, știți cum este cu împărtășitul, tocmai am vorbit mai devreme. Credința se trăiește, credința se arată prin ce facem. Și dacă facem bine, atunci înseamnă că avem credință”. 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close