Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, prima reacție după violențele de la Parlament: ”Oamenii nu trebuie să fie induși în eroare!”

Nicolae Ciucă, prima reacție după violențele de la Parlament: ”Oamenii nu trebuie să fie induși în eroare!”

Premierul Nicolae Ciucă a avut prima reacție după violențele de miercuri de la Parlament. Politicienii nu trebuie să creeze astfel de evenimente, iar oamenii nu trebuie să fie induși în eroare, a spus prim-ministrul.

Nicolae Ciucă, prima reacție după violențele de la Parlament: ”Oamenii nu trebuie să fie induși în eroare!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    11 Mai 2023   •   12:34

„Indiferent de partid, indiferent unde ne desfășurăm activitatea... în special politicienii... să nu creăm astfel de evenimente care pot să degenereze... oamenii trebuie să fie foarte bine informați... să nu se lase induși în eroare de factori care urmăresc destabilizarea”, a declarat Nicolae Ciucă.

Citește și: Nicolae Ciucă, despre amenințările UDMR de ieșire de la guvernare: ”Este o decizie a fiecărui membru al coaliției!”

Prim-ministrul a vorbit despre responsabilitatea politicienilor.

„Mesajul meu este de foarte multă responsabilitate pentru toți membrii clasei politice”, a precizat premierul.

Două proteste au avut loc, miercuri, la Palatul Parlamentului. Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au spun că acestea nu au îndeplinit condițiile legale, fiind date mai multe amenzi. De asemenea, au fost întocmite patru dosare penale. În timpul protestelor, parlamentarii Ludovic Orban și Csoma Botond au fost agresați.

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă PNL
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close