Antena 3 CNN Politică "Îţi doresc să conduci Armata Română" | Nicolae Ciucă, surpriză pentru un grup de elevi din Iaşi, veniţi în vizită la Parlament

"Îţi doresc să conduci Armata Română" | Nicolae Ciucă, surpriză pentru un grup de elevi din Iaşi, veniţi în vizită la Parlament

Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului României, le-a oferit o surpriză unor elevi din Iaşi, veniți pentru prima dată în vizită la Parlament.

"Îţi doresc să conduci Armata Română" | Nicolae Ciucă, surpriză pentru un grup de elevi din Iaşi, veniţi în vizită la Parlament
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   16:33

Întâlnirea dintre Nicolae Ciucă şi elevi a început pe holurile din Parlament. Când a aflat că elevii din Iaşi sunt pentru prima dată în vizită în Bucureşti, Nicolae Ciucă le-a propus să le arate şi biroul său.

Încântați de invitație, elevii au mers să vadă cum arată biroul preşedintelui Senatului României. Acolo, Nicolae Ciucă, le-a arătat elevilor drapelele de identificare ale unităților unde a fost comandant.

Apoi, el i-a întrebat pe elevi dacă dorește vreunul să urmeze liceul militar. Din grup a răspuns o tânără, moment în care Nicolae Ciucă i-a urat să conducă Armata Română.

"Sunt simbolurile (n.r drapelele) care ne urmează peste tot în viată, dar şi după. Ca atare, îţi doresc să conduci Armata Română", i-a spus Nicolae Ciucă, preşedinte al Senatului României, elevei care îşi dorește să urmeze o carieră militară. 

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close