Antena 3 CNN Politică Nicuşor Constantinescu: Mazăre va veni la Congres fie cu propria echipă, fie va intra într-una

Nicuşor Constantinescu: Mazăre va veni la Congres fie cu propria echipă, fie va intra într-una

Nicuşor Constantinescu: Mazăre va veni la Congres fie cu propria echipă, fie va intra într-una
Sursa foto: Radu Mazãre
17 Feb 2010   •   17:47

Candidat anunţat la şefia PSD, Primarul Constanţei, Radu Mazăre va avea două variante de lucru dacă Congresul va decide ca votul să fie pe liste şi nu uninominal: fie va veni cu propria echipă fie va intra într-o altă echipă, a declarat miercuri prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu.
" Eu am susţinut, alături de alţi colegi de la Argeş, Dâmboviţa şi alte organizaţii că este o greşeală votul pe echipe pentru că fracţionează partidul în grupări şi vom avea soarta altor partide care s-au rupt de-a lungul istoriei post-decembriste. Congresul va decide dacă validăm sau nu această decizie a Comitetului Executiv. Dacă da, ori face Radu Mazăre echipa, o completează la secretar general, la prim-vicepreşedinte şi la ceilalţi 15 vicepreşedinţi şi 15 secretari executivi, ori intrăm în altă echipă. (...) Miron Mitrea îl vrea pe Măzăre pe listă şi Mazăre îl vrea pe Mitrea pe lista lui, Dragnea îl vrea pe lista lui pe Miron Mitrea, Ponta îl vrea pe lista lui pe Cristian Diaconescu şi tot aşa. E concurenţă între echipe", a spus prim-vicepreşedintele PSD Constanţa.
Constantinescu a afirmat că atât el, cât şi organizaţia, îl vor susţine pe Radu Mazăre la funcţia de preşedinte al partidului, deşi nu ştie pe voturile câtor delegaţi va conta acesta.
"Îl voi susţine pe Mazăre, e obligaţia mea de prim-vicepreşedinte şi toată organizaţia îl va susţine, dar nu ştiu câte alte delegaţii îl vor susţine. Degeaba declară un preşedinte de organizaţie de la Covasna sau de la Iaşi sau de la Cluj că-l votează sau nu pe Mazăre. Important este dacă delegaţii îl votează sau nu pentru că nu intră nimeni cu ei în cabină să le spună cu cine să voteze", a arătat Nicuşor Constantinescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Două linii de tramvai din Bucureşti sunt blocate, din cauza unui accident
x close