Antena 3 Politică Nicușor Dan, plângere la DNA pentru un prejudiciu de câteva milioane de euro la cimitirele din București

Nicușor Dan, plângere la DNA pentru un prejudiciu de câteva milioane de euro la cimitirele din București

de Mia Lungu    |    13 Mai 2021   •   16:10
Nicușor Dan, plângere la DNA pentru un prejudiciu de câteva milioane de euro la cimitirele din București Hepta

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, joi, că a depus la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro: „Fiind vorba de cimitirele din București, această schemă infracțională e cu atât mai cinică”.

„Am depus ieri (miercuri - n.r.) la DNA o plângere referitoare la un prejudiciu important, estimat a fi de ordinul câtorva milioane de euro, pe care municipalitatea l-a înregistrat în perioada precedentei administrații. Fiind vorba de cimitirele din București, această schemă infracțională e cu atât mai cinică”, spune Nicușor Dan.

El precizează că, ținând cont de prevederile legale și de implicarea mai multor instituții publice în această chestiune, nu poate oferi alte detalii.

„Asigur însă bucureștenii că orice probleme de acest gen vor fi tratate cu toată seriozitatea, iar Primăria Capitalei va face toate eforturile pentru a recupera sumele de care a fost păgubită”, conchide priarul general al Capitalei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close