Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan refuză să fie viceprimarul Capitalei: USB nu face alianțe, ci susține proiecte!

Nicușor Dan refuză să fie viceprimarul Capitalei: USB nu face alianțe, ci susține proiecte!

Nicușor Dan refuză să fie viceprimarul Capitalei: USB nu face alianțe, ci susține proiecte!
05 Iun 2016   •   22:39

Nicușor Dan a a declarat, la Ediția Specială de la Antena 3, că refuză propunerea enunțată de Gabriela Firea în timpul campaniei electorale de a accepta funcția de viceprimar al Capitalei, după ce s-a clasat pe locul al doilea, potrivit primelor rezultate exit-poll din București.

”Viceprimarii sunt aleși în urma unor alianțe în Consiliul General. Noi nu facem alianțe, ci susținem proiecte. USB susține proiecte pe care le apreciază ca fiind pozitive, respinge proiecte pe care le consideră nocive și propune proiecte. Și o să facem discuția asta în fața opiniei publice”, a spus Nicușor Dan, la Antena 3.

Întrebat cum își vor putea impune proiectele în Consiliul General, Nicușor Dan a răspuns: ”Noi o să propunem proiecte și cu ele venim în fața opiniei publice și sperăm că, prin presiunea publică a oamenilor care ne susțin, ele să fie votate de partidele politice”.

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit rezultatelor parțiale, în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan s-a clasat pe locul doi, cu 29%.

REZULTATE EXIT POLL. Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a câștigat alegerile din București și este noul primar al Capitalei.

REZULTATE EXIT POLL. Aproximativ 9 milioane de români au ieșit duminică la vot și au votat în cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezența la vot în BUCUREȘTI a fost cea mai slabă la nivel național: în total au votat aproximativ 600.000 persoane, în proporție de sub 35%.

PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL au fost prezentate la ANTENA 3, în cadrul ediției speciale moderate de Mihai Gâdea.

Pe HARTA ELECTORALĂ puteți de asemenea vedea REZULTATELE din orașele de reședință ale județelor țării, precum și în cele șase sectoare din București. Aceste date vor fi introduse imediat ce vor fi anunțate de Biroul Electoral Central. De la ora 21:00 veți putea vedea PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL la ALEGERILE LOCALE din 2016.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close