Nicușor Dan cere ”presiunea partenerilor externi ai României” în scandalul ordonanțelor din Justiție

de A.M.P    |    25 Ian 2017   •   20:07
Nicușor Dan cere ”presiunea partenerilor externi ai României” în scandalul ordonanțelor din Justiție Foto: Nicusor Dan/Facebook

Nicușor Dan a anunțat, pe Facebook, că USR a redactat moțiunea simplă pe Justiție prin care cere demisia sau demiterea ministrului Florin Iordache, arătând că a trimis, totodată, o scrisoare deschisă președintelui Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker și comisarilor europeni pentru Afaceri Interne și Justiție, pe tema celor două ordonanțe.

”Am redactat motiunea simplă pe justiție prin care cerem demisia sau demiterea ministrului Florin Iordache, care a mințit Parlamentul României și cetățenii, și am început să strângem semnături de la parlamentarii opoziției. USR a trimis și o scrisoare deschisă privind proiectele de ordonanțe de urgență care vizează modificările legislației penale și grațierea către presedintele Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker și comisarii europeni pentru Afaceri Interne și Justiție. Credem că este necesară înclusiv presiunea partenerilor externi ai României pentru ca aceste două ordonanțe, avizate, iată, negativ de Consiliul Superior al Magistraturii, să fie oprite”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

 

Parteneri
x close