Antena 3 CNN Politică Niels Schnecker, după despărţirea de Antonescu: Am considerat PNL un foarte bun organizator

Niels Schnecker, după despărţirea de Antonescu: Am considerat PNL un foarte bun organizator

Niels Schnecker, după despărţirea de Antonescu: Am considerat PNL un foarte bun organizator
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Feb 2014   •   14:31

Niels Schnecker nu a dorit să spună care sunt motivele pentru care a demisionat de la şefia campaniei pentru prezidenţiale lui Crin Antonescu, precizând doar că "motivele nu sunt relevante".

 
"Astăzi am decis să-mi depun demisia din funcţia de director de campanie pentru campania prezidenţială a lui Crin Antonescu. Motivele nu sunt relevante. M-am bucurat foarte mult de colaborarea cu preşedintele Antonescu, sper din tot sufletul să ajungă la Cotroceni, cred în capacitatea sa de a fi un bun preşedinte", a spus, luni, Niels Schnecker.
 
Nici Crin Antonescu, şi nici Niels Schnecker nu au spus de ce colaborarea lor a luat sfârşit, cel din urmă precizând că îl lasă pe şeful PNL pe mâna partidului.
 
"Am avut o colaborare foarte bună, ne-am înţeles foarte bine, multe lucruri pe care le avem în comun, dar orice lucru se întâmplă uneori să ajungă la final. 
 
Decizia de încheiere a colaborării a fost bazată pe faptul că am considerat partidul un foarte bun organizator, PNL poate să ducă această campanie şi atunci sigur va reuşi să-l ajungă pe Crin Antonescu preşedinte", a punctat Niels Schnecker.
 
Crin Antonescu a fost primul care a confirmat informaţia. Amândoi susţin că au avut o colaborare bună şi că rămân în relaţii de prietenie. 
 
Niels Schnecker explică într-un comunicat de presă că îi va sta şi mai departe la dispoziţie pentru orice sfat, că este convins că Antonescu va fi cel mai bun preşedinte al României şi că îi doreşte să sărbătorească revelionul 2014/2015 la Palatul Cotroceni.
 
În ceea ce priveşte viitorul lui, Schnecker a spus că se va întoarce în consultanţă privată, economică şi financiară, de unde a plecat acum trei ani, când a venit la Antena 3.
 
Citiţi şi Niels Schnecker a renunţat la funcţia de şef de campanie a lui Crin Antonescu
 

×
Subiecte în articol: Niels Schnecker Crin Antonescu PNL
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close