Antena 3 CNN Politică Nu mai e dracu' chiar atât de negru! După ieşirea de la guvernare, PNL-ului îi surâde o ALIANŢĂ cu partidul lui BĂSESCU

Nu mai e dracu' chiar atât de negru! După ieşirea de la guvernare, PNL-ului îi surâde o ALIANŢĂ cu partidul lui BĂSESCU

Nu mai e dracu' chiar atât de negru! După ieşirea de la guvernare, PNL-ului îi surâde o ALIANŢĂ cu partidul lui BĂSESCU
de O.P.    |    26 Feb 2014   •   06:24

Crin Antonescu îşi face şi el propriile aranjamente. Liderul PNL ar putea ajunge într-o alianţă cu nimeni alta decât Elena Udrea. Crin Antonescu speră astfel să ajungă preşedinte la remorca partidului lui Traian Băsescu.

Dacă va rămâne fără susţinerea PSD, Crin Antonescu speră să obţină sprijin pentru candidatura la prezidenţiale chiar de la formaţiunea promovată de Traian Băsescu. O alianţă PNL - Partidul Mişcarea Populară, după trecerea lui Crin Antonescu în opoziţie ar fi acceptată şi de Elena Udrea.

"Dacă vorbim de posibilitatea de a susţine un candidat la preşedinţie care să bată candidatul PSD, adică să-l bată pe Victor Ponta, atunci ar putea fi o situaţie de luat în calcul, pentru că orice rău este mai mic decât să avem un preşedinte pe următorii zece ani de la PSD", declara Udrea.

Elena Udrea nu exclude însă varianta ca PMP să aibă un candidat propriu care să fie mai bine clasat decât Crin Antonescu. Şi în acest caz, PNL ar fi o resursă bună pentru Mişcarea Populară.

"Noi luăm în calcul ca PNL să susţină candidatul nostru în turul doi şi, mai ales, ne bazăm pe electoratul de centru-dreapta care ar fi şi al PNL şi care va vota cu candidatul Mişcării Populare în turul doi. Deci, aşa am avea o colaborare cu PNL."

Liderul Mişcării Populare, Eugen Tomac, însă, nu se grăbeşte să-i deschidă lui Crin Antonescu uşa opoziţiei. Dimpotrivă, îl trimite să se purifice într-o "lungă carantină".

Crin Antonescu a recunoscut recent, într-o emisiune televizată, că a avut, în ultima perioadă, două întâlniri private cu Traian Băsescu. Co-preşedintele USL, Victor Ponta, a spus că nu a ştiut nimic despre aceste întâlniri.


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close