Antena 3 CNN Politică O maşină în care se afla ministrul de Interne a accidentat o fată

O maşină în care se afla ministrul de Interne a accidentat o fată

O maşină în care se afla ministrul de Interne a accidentat o fată
20 Mar 2008   •   10:33

O maşină a Ministerului de Interne a fost implicată joi într-un accident de circulaţie în Bucureşti. Maşina a lovit o tânăra ce traversa neregulamentar strada. Fata a refuzat să primească asistenţă medicală, dar a fost dusă la spitalul "Grigore Alexandrescu". Tânăra este acum în afara oricărui pericol, având doar o problemă la gleznă. În schimb, la spital s-a creat un adevărat conflict între ziarişti şi paznici.

Numeroşi cameramani şi reporteri au fost agresaţi fizic:

Purtătorul de cuvând al spitalului de copii "Grigore Alexandrescu", medicul Violeta Niţescu, a declarat că fata a venit însoţită de mama ei şi că are doar o contuzie uşoară la picior. Fata va fi ţinută sub observaţie. "A venit pe picioarele ei, a plecat pe picioarele ei", a declarat Violeta Niţescu.

În ceea ce priveşte conflictul declanşat între reporteri şi jandarmi, purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat că, deşi presa nu are voie să intre în curte, un ziarist a sărit gardul, violând spaţiul privat al spitalului. Violeta Niţescu nu crede că cineva a fost agresat fizic, dar că se va declanşa o ancheta internă în acest caz.

Familia nu a dorit să se mediatizeze numele fetei, astfel că tânăra va rămâne în anonimat.

Automobilul Ministerului de Interne era condus de şoferul ministrului Cristian David şi se îndrepta către Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", unde David, aflat în maşină, ar fi urmat să prezinte noua conducere a instituţiei. Accidentul s-a produs la intersecţia Bulevardului Dacia cu Calea Dorobanţi. Nicio persoană din maşină nu a fost rănită. Automobilul circula neregulamentar, pe banda autobuzelor şi troleibuzelor. Şoferul a rămas fără carnet.

Ministrul Cristian David a cerut Poliţiei Rutiere a Capitalei să deschisă o anchetă în acest caz, pentru a se stabili împrejurărilor producerii accidentului.

VEDEŢI AICI DECLARAŢIA PURTĂTORULUI DE CUVÂNT AL SPITALULUI ?GRIGORE ALEXANDRESCU?:

Antena3

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close