Antena 3 CNN Politică Oprescu: Candidez singur, pentru că mi-a lipsit sprijinul "oamenilor tenebrelor"

Oprescu: Candidez singur, pentru că mi-a lipsit sprijinul "oamenilor tenebrelor"

Oprescu: Candidez singur, pentru că mi-a lipsit sprijinul "oamenilor tenebrelor"
16 Apr 2008   •   13:44

Sorin Oprescu, încă senator PSD, şi-a anunţat, marţi, candidatura ca independent la Primăria Capitalei şi a început să strângă semnăturile necesare pentru a putea participa la alegeri. Invitat la emisiunea LIVE cu Anca Florea, de la News FM, Sorin Oprescu şi-a motivat decizia spunând că ?dacă bucureştenii mă vor, nu pot să îi refuz?.

?Dacă partidul mi-a spus Ťbať şi bucureştenii Ťdať, nu mi-a rămas altă soluţie decât să candidez independent, pentru că bucureştenii sunt mai mulţi şi pe ei vreau să îi ajut. Am spus că voi candida şi eu chiar mă ţin de cuvânt. Mi-am dorit mereu să pot să fac bine. Dacă am putut să fac bine (n.r. în calitatea de doctor) la un număr, impresionant pentru mine, de oameni, am considerat că ştiu şi pot să fac bine la mai mulţi?, a declarat Sorin Oprescu.

Senatorul PSD a mai spus că nu a ştiut nici el ce să facă după ce PSD l-a trimis pe Cristian Diaconescu în lupta pentru Primărie, dar că mai multe persoane i-au spus că este păcat să îi dezamăgească pe bucureştenii care au încredere în el. Cum îşi explică decizia PSD? ?Poate există aranjamente, dar nu mă interesează. Am fost deasupra lucrurilor şi nu am făcut niciodată parte dintr-un astfel de grup?.

PSD nu i-a oferit lui Sorin Oprescu nicio explicaţie de ce nu a fost dorit, iar acesta spune că i-a lipsit sprijinul unora dintre oameni, nu a tuturor, care nu au văzut cu ochi buni participarea lui. ?Ei sunt oamenii tenebrelor, aranjamentelor, oameni pentru care trebuie să faci doar ce îţi spun ei. Dar eu nu pot să fac asta, pentru că eu nu o să cad niciodată în genunchi?, a declarat Oprescu.

Colegi din conducerea organizaţiei au povestit cu lux de amănunte cum nu îl găseau ei pe Sorin Oprescu atunci când aveau nevoie de el. ?Motivele astea sunt puerile. Probabil nu am fost aşa cum au vrut ei. Mi-au căutat nod în papură. Sunt elucubraţii introduse cu bună ştiinţă?, a explicat Oprescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close