Antena 3 CNN Politică Oprescu: Cetăţenii au instalat primul Primar independent din istoria recentă a Bucureştiului

Oprescu: Cetăţenii au instalat primul Primar independent din istoria recentă a Bucureştiului

Oprescu: Cetăţenii au instalat primul Primar independent din istoria recentă a Bucureştiului
15 Iun 2008   •   21:10

Noul primar al Bucureştiului, doctorul Sorin Oprescu, a declarat imediat după aflarea rezultatelor exit-poll-ului că "Duminică, 15 iulie, este o zi care va rămâne în istoria Bucureştiului ca una dintre cele mai frumoase zile ale tinerei noastre democraţii." Oprescu a declarat că "votul cetăţenilor a instalat la Primăria Capitalei primul primar independent din istoria recentă a Capitalei." "Votul vostru a scris astăzi istoria" le-a spus Oprescu simpatizanţilor săi strânşi la sediul de campanie "La Independentu".

Oprescu a ţinut să mulţumească tuturor celor care l-au votat, dar şi celor care i-au votat pe contracandidaţii săi pentru că "mi-au arătat unde am greşit". Doctorul Sorin Oprescu a mai mulţumit şi partidelor care l-au susţinut în turul doi al alegerilor pentru primăria Capitalei.

Contactat de Antena 3, Sorin Oprescu a declarat că nu are nimic a reproşa social-democraţilor, partidul din care a ieşit pentru a putea candida la primărie. ?Nu am de repoşat nimic. Tot ce a fost rău, a fost din cauza mea, iar ce a fost bun a fost datorită bucureştenilor?. Întrebat care este mesajul pe care îl transmite preşedintelui Traian Băsescu, independentul a replicat: ?preşedintelui îi transmit numai de bine?.



Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close