Antena 3 CNN Politică Oprescu: ?Mă susţine evidenţa, background-ul şi cv-ul meu?

Oprescu: ?Mă susţine evidenţa, background-ul şi cv-ul meu?

Oprescu: ?Mă susţine evidenţa, background-ul şi cv-ul meu?
24 Mar 2008   •   22:11

Sorin Oprescu a făcut în această seară, la Ştirea Zilei, primele declaraţii publice, după declaraţia de susţinere a lui Vanghelie venită din partea lui Mircea Geoană. Sorin Oprescu este de părere că are toate datele necesare care îl recomandă pentru o asemenea funcţie: ?Mă susţin evidenţa, background-ul şi cv-ul meu!?.

??În caz ca voi intra în această competiţie, doresc un singur lucru. Ca bucureştenii să trăiască în acest oraş, nu să locuiască?, a spus Oprescu. El a declarat că în cazul în care va fi el cel nominalizat din partea PSD-ului, şi va pierde, îşi va da demisia de onoare, deşi ?mulţi au zâmbit şi nu au înţeles ce este aceea onoare?.

Favoriţii pentru candidatura la Capitală sunt Marian Vanghelie şi Sorin Oprescu, decizia urmând a fi luată în şedinţa Biroului Permanent al partidului. Alegerea pare foarte dificilă, în condiţiile în care ambii pretendenţi au susţinători în partid.

Biroul Permanent Naţional nu are decizia finală în stabilirea candidaturilor la principalele primării. Potrivit statutului PSD, validarea candidaturilor se face de către Comitetul Executiv al partidului. Lista definitivă va fi aprobată de Comitetul Executiv după summit-ul NATO.

Antena3.ro

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close