Antena 3 CNN Politică Oprescu: Nu sunt calul nimănui, cu atât mai puţin buldogul

Oprescu: Nu sunt calul nimănui, cu atât mai puţin buldogul

Oprescu: Nu sunt calul nimănui, cu atât mai puţin buldogul
10 Iun 2008   •   11:11
Sorin Oprescu, candidatul independent la primăria Capitalei, declară că Bucureştiul a mai bătut un record. "S-a deschis cel mai mare restaurant din lume. 300.000 de oameni au fost înghesuiţi într-un local pentru a face deliciul lui Blaga şi Mitrea. Au fost puşi în genunchi. Le-a fost sacrificată onestitatea", spune Oprescu. "Blaga şi Mitrea joacă jocul Ťnu mă lăsa să nu te lasť", a precizat candidatul independent.

Potrivit spuselor acestuia, Vasile Blaga, reprezentantul PD-L în cursa pentru Capitală, şi şeful de campanie al PSD, Miron Mitrea au început negocierile în urmă cu două zile. Despre contracandidatul său, Oprescu spune că acesta îşi "minte propriul său electorat".

"Blaga e Videanu şi Videanu e Blaga", a afirmat Oprescu. "După ce Mitrea a împărţit tot Bucureştiul cu Blaga", preşedintele PD-L, Emil Boc "vine şi spune că PSD intră pe uşa din dos a politicii cu Sorin Oprescu", aminteşte candidatul independent. "Eu nu sunt calul nimănui, cu atât mai puţin buldogul", a concluzionat Sorin Oprescu.

În replică, Miron Mitrea spune că nici măcar nu este în Bucureşti şi că se află în spital, suferind o intervenţie chirurgicală. În ciuda acuzaţiilor lui Sorin Oprescu, Mitrea spune că îl va susţine la Capitală, împreună cu partidul.



Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close