Antena 3 CNN Politică Oprescu vrea un viceprimar liberal, Videanu susţine doar viceprimari de la PDL şi PNG

Oprescu vrea un viceprimar liberal, Videanu susţine doar viceprimari de la PDL şi PNG

Oprescu vrea un viceprimar liberal, Videanu susţine doar viceprimari de la PDL şi PNG
20 Iun 2008   •   08:25

Sorin Oprescu s-a instalat vineri oficial în fotoliul de Primar General al Capitalei, un moment pe care l-a aşteptat timp de 10 ani. El s-a întâlnit la sediul Primăriei cu Adriean Videanu, cu care a purtat o scurtă discuţie cu privire la gradul de dezvoltare al Bucureştiului şi la proiectele aflate în derulare. Sorin Oprescu i-a propus de asemenea fostului edil ca funcţia de viceprimar al Capitalei să fie ocupată de un reprezentant al PNL.



Adriean Videanu a răspuns prompt propunerii făcute de Sorin Oprescu. Videanu a declarat că PD-L menţine alianţa cu PNG şi împreună vor susţine viceprimari ce provin din cele două formaţiuni politice. El a invitat totuşi reprezentanţii PNL să susţină majoritatea în consiliul local. În finalul declaraţiei, Videanu a ţinut să precizeze că consiliul local nu va bloca proiectele importante ale bucureştiului, aşa cum s-a mai întâmplat în trecut.

În conferinţa de presă care a urmat predării oficiale a fotoliului de primar, Sorin Oprescu a reamintit programul Primăriei în perioada imediat următoare. El a declarat că Primăria va face o evaluare, în urma căreia va fi prezentată starea Bucureştiului la preluarea mandatului, urmând ca apoi să se facă rapoarte periodice către bucureşteni cu privire la nivelul de evoluţie a proiectelor.

Noul primar a insistat în declaraţia sa pe principiul transparenţei şi pe intărirea relaţiilor Primăriei cu mass media. În acest sens, el a propus întâlniri săptămânale sau bisăptămânale cu reprezentanţii presei.

SORIN OPRESCU A PRELUAT OFICIAL FOTOLIUL DE PRIMAR

Antena3.ro

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close