Antena 3 CNN Politică Orban, la Sibiu: "Aş fi vrut să o susţin pe Raluca Turcan, dar ea nu mă susţine. Nu ştiu de ce"

Orban, la Sibiu: "Aş fi vrut să o susţin pe Raluca Turcan, dar ea nu mă susţine. Nu ştiu de ce"

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis vineri, în cadrul alegerilor interne din filiala PNL Sibiu, că ar fi vrut să o susţină în această cursă pe Raluca Turcan, care încearcă să obţină un al treilea mandat, dacă ea nu s-ar fi alăturat echipei Cîţu pentru Congresul din septembrie.

Orban, la Sibiu: "Aş fi vrut să o susţin pe Raluca Turcan, dar ea nu mă susţine. Nu ştiu de ce"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Aug 2021   •   19:08

„Aş fi vrut să vin aici să o susţin pe Raluca Turcan. Din păcate, ea a luat decizia să nu mă mai susţină pe mine. Nu ştiu de ce.”, a declarat Ludovic Orban vineri, la Sibiu. 

Pentru că echipa câştigătoare este a PNL Sibiu, este echipa câştigătoare a Partidului Naţional Liberal, pentru că Raluca a făcut parte din aceasta şi când am câştigat europarlamentarele, când am câştigat prezidenţialele cu cel mai mare scor pe care l-a obţinut vreodată un candidat de dreapta.

Am câştigat împreună alegerile locale şi chiar dacă nu am câştigat alegerile parlamentare din cauza unei guvernări în pandemie, în cea mai grea perioadă din România, in care Raluca Turcan a fost mâna mea dreaptă că vicepremier, a luat decizia să nu rămână in echipa câştigătoare.

Stimaţi colegi, gândiţi! Se poate şi mai bine, mai uniţi, cu mai multă onestitate şi cu mai mulţi reprezentanţi ai Sibiului care să fie în funcţiile guvernamentale”, a mai spus șeful PNL.

La alegerile PNL Sibiu de vineri au ajuns 350 de delegaţi din judeţ. Sunt prezenţi preşedintele PNL, Ludovic Orban, premierul Florin Cîţu, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul Energiei, Virgil Popescu, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi europarlamentarul Rareş Bogdan.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Raluca Turcan Sibiu PNL
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close