Antena 3 CNN Politică Până luni, partidele trebuie să facă nominalizările pentru comisia de anchetă Călăraşi

Până luni, partidele trebuie să facă nominalizările pentru comisia de anchetă Călăraşi

Până luni, partidele trebuie să facă nominalizările pentru comisia de anchetă Călăraşi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    04 Dec 2013   •   11:58
Comisia de anchetă Călăraşi va avea 15 membri; până luni, partidele trebuie să facă nominalizările
 
Conducerea Parlamentului a discutat, miercuri, despre înfiinţarea Comisiei de anchetă Călăraşi şi a convenit ca aceasta să fie formată din 15 membri, Birourile permanente reunite urmând să aprobe luni hotărârea de înfiinţare a acesteia, care trebuie supusă apoi votului plenului comun.
 
Anunţul a fost făcut de secretarul Camerei Niculae Mircovici, după şedinţa Birourilor Permanente reunite, precizând că până luni liderii grupurilor parlamentare urmează să stabilească componenţa nominală a comisiei de anchetă, informează Mediafax.
 
Mircovici a precizat că luni va avea  loc o nouă şedinţă a Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, în care se va stabili programul de marţi al Parlamentului, când e posibil să fie o şedinţă comună a celor două Camere.

Ponta trage pe linie moartă Comisia de anchetă Călăraşi: Mai întâi bugetul
 
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, recent, că terenul din Călăraşi a fost achiziţionat cinstit, fiind vorba despre o afacere de familie, el menţionând că nu şi-ar fi permis ilegalităţi şi că, de fapt, USL în ansamblu face un joc politic.

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Anchetă la CEC, după scandalul creditului obţinut de Ioana Băsescu. O comisie a Senatului va verifica activitatea băncii


 


 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close