Antena 3 CNN Politică Parlamentarii PNL trimit Preşedinţiei o scrisoare oficială de susţinere a lui Iohannis ca premier

Parlamentarii PNL trimit Preşedinţiei o scrisoare oficială de susţinere a lui Iohannis ca premier

Parlamentarii PNL trimit Preşedinţiei o scrisoare oficială de susţinere a lui Iohannis ca premier
Sursa foto: Crin Antonescu
19 Oct 2009   •   15:27

Toţi parlamentarii PNL au semnat luni o scrisoare oficială care va fi trimisă preşedintelui Traian Băsescu, în care se reafirmă sprijinul pentru Klaus Iohannis ca propunere pentru postul de premier şi se solicită retragerea mandatului lui Lucian Croitoru, a anunţat liderul liberal, Crin Antonescu. El a arătat că scrisoare va fi pusă şi la dispoziţia PSD, UDMR şi a grupului minorităţilor pentru a fi semnată şi de către parlamentarii acestor formaţiuni politice, urmând ca mâine să fie prezentată şi lui Lucian Croitoru la consultările care vor avea loc pe tema constituirii unui guvern de uniune naţională.
?Se menţine fără nici un fel de ezitare sprijinul parlamentarilor PNL pentru desemnarea lui Klaus Johannis ca prim-ministru. Vom avea o întâlnire cu domnul Croitoru mâine. La această întâlnire îl vom informa de o scrisoare semnată de toţi parlamentarii PNL prin care ne manifestăm opţiunea pentru Johannis şi retragerea mandatului lui Croitoru având în vedere lipsa sa de şanse pentru crearea unui alt guvern. Vom face şi restului partidelor parlamentare propunerea să susţină acest demers? a precizat Antonescu.

Liderul PNL a susţinut că parlamentarii PNL au mai decis, în unanimitate, să nu cedeze ?şantajului cu anticipatele? venit dinspre Preşedinţie.
?Solicităm partidelor să nu cedeze şantajului cu anticipatele. Toţi parlamentarii PNL au susţinut varianta unui guvern Johannis. Nu există nici o ezitare în acest sens şi nici un fel de interpretare? a dat asigurări Antonescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close