Antena 3 CNN Politică Partidul lui Nicuşor Dan s-ar putea scinda. Cine vrea ruperea USR

Partidul lui Nicuşor Dan s-ar putea scinda. Cine vrea ruperea USR

Partidul lui Nicuşor Dan s-ar putea scinda. Cine vrea ruperea USR
12 Ian 2017   •   18:52

Vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, readuce în atenţia mediului public posibilitatea scindării USR în condiţiile în care în partid sunt mai multe curente, cel mai puternic fiind cel progresist, iar conducerea ar fi formată doar din politicieni de la Bucureşti.

La o lună de când în USR a izbucnit un scandal între Sergiu Moroianu, soţul vicepreşedintei Clotilde Armand, şi Matei Păun, şeful de campanie pentru parlamentare, în interiorul formaţiunii este adusă în discuţie problema scindării partidului.

Această idee e expusă chiar de Clotilde Armande, cea care a acceptat decizia USR de a-l exclude pe soţul său, după atacul la Matei Păun. Într-un interviu acordat pentru ziare.com, vicepreşdintele USR aprecizat că în USR se impune o serie de clarificări

„Va trebui să găsim o cale. Fie, cum a anunţat Nicuşor Dan, ne vom rupe în USR-dreapta, USR-stânga. Fie va trebui să găsim o propunere convingătoare care să fie acceptată de toţi, ceea ce e foarte dificil, pentru că nu există o cultură democratică puternică. Oamenii nu prea acceptă ideile celorlalţi. E greu să pui toata energia să lupti pentru idei care nu sunt ale tale şi sa te adaptezi“, a subliniat Clotilde Armand.

Mai mult, pe ziare.com.

 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan USR Clotilde Armand
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close