Antena 3 CNN Politică Patriciu: "Nu am niciun fel de contribuţie la un ipotetic program de guvernare"

Patriciu: "Nu am niciun fel de contribuţie la un ipotetic program de guvernare"

Patriciu: "Nu am niciun fel de contribuţie la un ipotetic program de guvernare"
Sursa foto: Dinu Patriciu
02 Dec 2009   •   11:34

Omul de afaceri Dinu Patriciu a infirmat miercuri orice contribuţie la ipoteticul program de guvernare invocat de Traian Băsescu, cu excepţia măsurilor anticriză prezentate în articolele pe care le scrie în cotidianul ?Adevarul?sau pe site-ul creat în acest sens. În privinţa vizitei pe care ar fi făcută lui Băsescu pentru rezolvarea unor dosare, Patriciu a explicat că preşedintele a invocat întâlnirea cu el din noiembrie 2005, al cărei conţinut l-a relatat în presă la vremea respectivă.
"În afară de faptul că în toate articolele mele din ŤAdevărulť încerc să prezint punctul meu de vedere despre măsurile anticriză şi de asemenea le-am expus pe un site care chiar aşa se numeşte www.masuri-anticriza.ro, nu am niciun fel de contribuţie la un ipotetic program de guvernare despre care vorbeşte domnul Băsescu", a spus Dinu Patriciu, citat de Mediafax, comentând declaraţia lui Traian Băsescu potrivit căruia Klaus Iohannis poate fi o soluţie de premier, dar nu cu un program economic făcut de omul de afaceri.
Patriciu a respins şi ideea că s-ar fi deplasat la domiciliul lui Băsescu pentru a-i solicita rezolvarea unor dosare în care era implicat. Omul de afaceri a susţinut că preşedintele a invocat întâlnirea cu el din noiembrie 2005, al cărei conţinut l-a relatat în presă la vremea respectivă.
"Preşedintele a pomenit şi de Sorin Roşca Stănescu, dar se referea la faptul că ne-am întâlnit în noiembrie 2005. Eu am povestit acel episod, am relatat conţinutul acelei întâlniri, la vremea respectivă, pentru că nu aveam nimic de ascuns", a spus liberalul.
Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea FM, că primarul Klaus Iohannis poate fi o soluţie de premier, dar nu cu program făcut de Dinu Patriciu sau la Grivco, preşedintele menţionând că edilul trebuie să promită reformarea clasei politice.
Pe de altă parte, Traian Băsescu a declarat că la el acasă au venit, în timpul mandatului, pentru a le rezolva dosare, Adrian Năstase, Dinu Patriciu, S.R. Stănescu şi Ludovic Orban, liberal care vroia închiderea problemei legate de copilul pe care l-a lovit cu maşina la Cotroceni.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close