Antena 3 CNN Politică PD-L, modelul ?Zeus?. Blaga către Cezar Preda: ?Ţi-ai împrăştiat gunoaiele prin toată ţara!?

PD-L, modelul ?Zeus?. Blaga către Cezar Preda: ?Ţi-ai împrăştiat gunoaiele prin toată ţara!?

PD-L, modelul ?Zeus?. Blaga către Cezar Preda: ?Ţi-ai împrăştiat gunoaiele prin toată ţara!?
18 Mar 2008   •   11:21

Şedinţele PD-L-ului agită din ce în ce mai mult spiritele. Luni, în şedinţa Biroului Politic de Conducere al PD-L, Cezar Preda, vicepreşedintele partidului şi secretarul general Vasile Blaga s-au întrecut în replici care mai de care mai acide, relatează ?Cotidianul?.

Cezar Preda este indignat că Blaga s-a amestecat în alegerile pentru organizaţia de studenţi, folosindu-se de Cristian Rădulescu, liderul grupului de la Camera Deputaţilor.

Incidentul aer şi un precedent. Preda şi Rădulescu sunt în conflict de ceva vreme, din cauza încercărilor vicepreşedintelui de a-şi adjudeca funcţia de lider al PD în Camera Deputaţilor.

Potrivit declaraţiilor participanţilor la şedinţă, Blaga a fost deranjat de intervenţia lui Cezar Preda şi i-ar fi spus că ?dacă nu îi convine ceva, n-are decât să-şi facă singur organizaţii pe care să le controleze?.

?Şi aşa ţi-ai împrăştiat gunoaiele prin toată ţara!?, i-a strigat Blaga lui Preda.

Secertarul general făcea referire la afacerea cu firmele de salubrizare în care a fost implicat Cezar Preda.

Vicepreşedintele i-a replicat că ?gunoiul? este el.

Cei doi implicaţi nu au comentat incidentul.

Blaga nu este la prima abatere. În urmă cu câteva săptămâni, vicepreşedintele PD-L a numit-o pe Raluca Turcan ?fiţă?, spunând chiar că nu are nevoie de ?fiţe la partid?.

Agresiunea din PD-L pare să urmeze modelul discursurilor politice ale preşedintelui Traian Băsescu, care de multe ori a folosit un limbaj colocvial pentru a-şi transmite ideile.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close