Antena 3 CNN Politică PDL s-a rupt în două. Iată ce s-a întâmplat de la congresul din luna martie

PDL s-a rupt în două. Iată ce s-a întâmplat de la congresul din luna martie

PDL s-a rupt în două. Iată ce s-a întâmplat de la congresul din luna martie
de O.P.    |    03 Apr 2013   •   05:56

PDL s-a rupt în două după congresul al cărui învingător a fost Vasile Blaga. Cel mai clar exemplu este cel al organizaţiei PDL din Mehedinţi, unde aproape toată organizaţia a trecut la PNL în momentul în care s-a anunţat înfrângerea Elenei Udrea. Acum, PDL cere excluderea primarilor şi consilierilor care au fost în sala de şedinţă cu PNL.

Conducerea PDL Mehedinţi este în mijlocul unui scandal. Înainte să treacă la PNL, fostul prefect Ion Mîţu a semnat un act prin care lăsa 19 primari şi 5 consilieri locali ai PDL fără sprijin politic, ceea ce echivala cu suspendarea acestora din funcţie.

În timpul unei conferinţe de presă, însă, noul prefect a primit o hârtie prin care era anunţat că primarii şi aleşii NU au fost excluşi din partid.

Prim vicepreşedintele PDL, Ion Mâţu, cel care a semnat actele de retragere a sprijunului politic pe numele celor 24 de aleşi, susţine că aceştia nu mai sunt membri PDL.

Primarii excluşi din PDL susţin de asemenea că nu mai sunt membri PDL.

Prefectul are o misiunea grea acum, trebuie să afle care decizie a PDL este valabilă, ca să ştie dacă vor fi primari suspendaţi din funcţie sau nu.



×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close