Antena 3 CNN Politică Pe cine vrea Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă

Pe cine vrea Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă

Pe cine vrea Iohannis premier în locul Vioricăi Dăncilă
Sursa foto: foto: presidency.ro
08 Mai 2018   •   16:26

Scenariu exploziv pe scena politică.

Președintele Klaus Iohannis ar avea deja un nume pregătit pentru functța de premier în locul Vioricăi Dăncilă, căreia i-a cerut demisia în două rânduri.

Miercuri, șeful statului va fi față în față cu premierul Viorica Dăncilă și președintele PSD Liviu Dragnea.

Mai multe informații, de la reporterul Antena 3 Vasile Marcu:

O achiziție importantă făcută de Partidul Național Liberal s-ar încadra în variantele de premier vehiculate în această perioadă. Sabina Iosub, realizatorul emisiunii Be EU și corespondent Antena 3 la Bruxelles a vorbit despre șansele lui Siegfried Mureșan de a o înlocui pe Viorica Dăncilă la șefia Guvernului:

"E foarte interesant să vedem CV-ul lui Siegfried Mureșan și sp urmărim traseul lui și personal și profesional. Pe zona profesională, Mureșan a terminat ASE, secția germană, apoi a făcut un master în Germania la Berlin, Gurile rele spuneau la un moment dat că ar fi reușit să-și obțină și cetățenia germană, însă nu e foarte clar acest lucru în acest moment. Însă, ce este cu siguranță valabil e faptul că există o apropiere între familia sa și Forumul German, adică locul de care știm foarte bine că a fost și este președintele României, Klaus Iohannis. E o relație veche prin intermediul acestui Forum, care i-a ajutat în toată cariera", a spus Sabina Iosub.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Cod roșu de ploi și vijelii! Lista localităților vizate
x close