Antena 3 CNN Politică Peter Lakatos: S-a deschis sezonul de vânătoare la liderii UDMR

Peter Lakatos: S-a deschis sezonul de vânătoare la liderii UDMR

Peter Lakatos: S-a deschis sezonul de vânătoare la liderii UDMR
Sursa foto: Foto: Intact images
13 Iul 2011   •   20:00

Deputatul UDMR, Peter Lakatos, a declarat miercuri, pentru Antena 3, că partidul din care face parte ar fi şantajat de preşedintele Traian Băsescu. Peter Lakatos consideră că liderul României s-ar afla în spatele scandalului în care este implicat ministrul Mediului, Laszlo Borbely.

"Cred că domnul preşedinte a avut timp de reflecţie. Probabil că şi alţii s-au gândit că s-a deschis sezonul de vânătoare la liderii UDMR şi asta este consecinţa. Deci nu este vorba despre o coincidenţă", a declarat pentru Antena 3 Peter Lakatos.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat într-un dosar de trafic de influenţă în care este deja pus sub acuzare consilierul său, Szepssy Szabolcs. Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Borbely ar fi beneficiat de lucrări de amenajare a unui apartament pentru a favoriza o firmă.

Firma, care aparţine lui Ioan Ciocan, ginerele deputatului PSD, Gheorghe Ciocan, ar fi realizat lucrări de amenajare în valoare de 20.000 de euro la apartamentul cuscrei lui Borbely. Ministerul Mediului nu a confirmat până în prezent informaţiile.

 


×
Subiecte în articol: UDMR senator
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close