Antena 3 CNN Politică PNL, atacat din interior. Adriana Săftoiu: Nu cred că partidul merge într-o direcţie foarte bună

PNL, atacat din interior. Adriana Săftoiu: Nu cred că partidul merge într-o direcţie foarte bună

PNL, atacat din interior. Adriana Săftoiu: Nu cred că partidul merge într-o direcţie foarte bună
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    27 Apr 2017   •   12:43

PNL are nevoie de un preşedinte care să fie confirmat ca om politic şi ca om de administraţie, a spus deputatul liberal Adriana Săftoiu, la RFI, unde a caracterizat alegerile din unele filiale printr-un cuvânt: “cooperative”.

Săftoiu și-a arătat nemulţumirea faţă de rezultatele alegerilor din unele filiale: “Din punct de vedere politic, nu pot să vă spun că înţeleg chiar tot ce se întâmplă cu noi, pentru că au fost două alegeri locale şi parlamentare, au existat filiale care în ambele alegeri au luat scoruri foarte slabe, inclusiv organizaţia Bucureşti (...). Adică nu cred că mergem într-o direcţie foarte bună, în condiţiile în care noi n-am avut curajul (...) să facem un pas înapoi, să aleagă alţi oameni care pot motiva organizaţiile, pot motiva electoratul”.

Adriana Săftoiu crede că noii parlamentari PNL vor confirma în timp: “Din punct de vedere parlamentar, în mod evident, suntem doar la trei luni de când a început noua legislatură. Peste 60% dintre colegii mei sunt noi, la primul mandat. În general, efectele muncii parlamentare se observă după un an de zile şi eu sunt convinsă că lucrurile vor arăta foarte bine”.

×
Subiecte în articol: PNL Adriana Saftoiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close