Antena 3 CNN Politică PNL: Dragnea să explice Parlamentului motivele demisiei

PNL: Dragnea să explice Parlamentului motivele demisiei


PNL: Dragnea să explice Parlamentului motivele demisiei
Sursa foto: bogdan olteanu
03 Feb 2009   •   00:21

Purtătorul de cuvânt al PNL, Bogdan Olteanu, a declarat că PNL cere de urgenţă Guvernului Boc să desemneze un ministru la Interne care să rămână pe funcţie, anunţând că liberalii vor cere audierea premierului Boc şi a ministrului demisonar de către comisiile de specialitate.
"Cerem de urgenţă cabinetului să desemneze un ministru care să rămână pe funcţie şi vom cere mâine în Parlament organizarea unei dezbateri pe această temă şi audierea primului ministru şi a ministrului de interne demisionar referitor la situaţia din Ministerul de Interne. Vom cere convocarea la comisii a lui Liviu Dragnea pentru a ne explica motivele demisiei sale", a susţinut Bogdan Olteanu, după ce Liviu Dragnea şi-a anunţat demisia de la conducerea MAI.
Liberalul a menţionat că PNL va cere explicaţii pentru "crimele de la Braşov pentru care se caută criminali inventaţi" şi pe scandalurile şi violenţele de pe străzi şi din şcoli", scrie Mediafax.
Pe de altă parte, fostul ministru de Interne Ioan Rus a afirmat că Liviu Dragnea este posibil să aibă şi alte nemulţumiri decât cele legate de buget. El crede că acestea vor fi aflate în zilele următoare şi nu exclus existenţa unor presiuni de numire în funcţii.
Ioan Rus a explicat că şi atunci când a preluat el conducerea MAI, instituţia avea o datorie "de câteva mii de miliarde de lei", precizând că problema cu banii "nu este una care să fie discutată în acest moment". "Trebuie să mai fie şi altceva", a conchis Ioan Rus.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
x close