Antena 3 CNN Politică PNL renunţă la mitingul din ziua moţiunii. Care este motivul

PNL renunţă la mitingul din ziua moţiunii. Care este motivul

PNL renunţă la mitingul din ziua moţiunii. Care este motivul
10 Iun 2015   •   16:00

PNL renunţă la a mai participa la lanţul uman de vineri şi va face un miting în iunie în Bucureşti, spune Vasile Blaga. Acesta a declarat că motivul pentru care PNL a decis să renunţe la lanţul uman care ar fi urmat sa fie organizat vineri la Palatul Parlamentului este faptul că în aceeaşi zi, la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, Primăria Municipiului Bucureşti a aprobat şi un miting al PSD. Astfel liberalii spun că nu vor să fie parte la manifestaţii ca în anii '90. Decizia a fost luată în urma şedinţei Biroului Permanent Naţional al PNL.

"Nu dorim să fie incidente şi nu dorim să fim părtaşi la evenimente ca acelea din iunie 1990 pentru că, din toate informaţiile pe care le aveam, ne aşteptăm la acest lucru", a spus Blaga, în urma şedinţei BPN al PNL.

Se anunţase zi tensionată, vineri, la Palatul Parlamentului. PSD şi PNL au anunţat că organizează mitinguri de amploare, chiar în ziua în care va fi votată moţiunea de cenzură depusă de liberali. Grupul liberalilor şi cel al susţinătorilor PSD urmau să fie despărţite de Piaţa Constituţiei.  Ambele manifestaţii au fost autorizate de Primăria Capitalei. 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close