Antena 3 CNN Politică PNL va vota cu bilele la vedere împotriva investirii Guvernului Croitoru

PNL va vota cu bilele la vedere împotriva investirii Guvernului Croitoru

PNL va vota cu bilele la vedere împotriva investirii Guvernului Croitoru
Sursa foto: Ludovic Orban
02 Noi 2009   •   14:23

PNL va vota miercuri împotriva Guvernului ?cetăţeanului?Lucian Croitoru, dacă acesta insistă să vină în Parlament, iar Traian Băsescu nu înţelege să-i retragă, după respingerea în comisiile parlamentare a 12 miniştri propuşi, mandatul premierului desemnat şi să-l numească pe Klaus Iohannis, propunerea majorităţii parlamentare, a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban.

Liberalul a lansat o nouă solicitare către şeful statului pentru retragerea nominalizării lui Croitoru ca premier, arătând că în caz contrar parlamentarii PNL vor vota miercuri împotrivă cu bilele la vedere.
"Biroul Politic al PNL a decis ca miercuri, în cazul în care cetăţeanul Croitoru insistă să vină în faţa Parlamentului şi în cazul în care preşedintele Traian Băsescu nu doreşte să-i retragă mandatul domnului Lucian Croitoru, vom respinge cu voturi la vedere Cabinetul Croitoru", a declarat Orban.
Prim.vicepreşedintele liberal a susţinut că reponsabili pentru actuala criză politică sunt PD-L şi PSD, respectiv Traian Băsescu şi Mircea Geoană care nu s-au înţeles pe principiul "două mâini nu încap în acelaşi buzunar".
?Din nou îl somăm pe preşedintele Băsescu să-i retragă funcţia lui Croitoru şi să-l numească pe Klaus Iohhanis. Dacă nu va face acest lucru, Băsescu va fii unicul responsabil pentru perpetuarea crizei politice? a avertizat Orban.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close