Antena 3 CNN Politică PNL, vot cu bilele la vedere pentru "a se putea cunoaşte majoritatea care îşi asumă guvernarea"

PNL, vot cu bilele la vedere pentru "a se putea cunoaşte majoritatea care îşi asumă guvernarea"

PNL, vot cu bilele la vedere pentru "a se putea cunoaşte majoritatea care îşi asumă guvernarea"
Sursa foto: Eugen Nicolãescu
23 Dec 2009   •   13:11

Parlamentarii liberali au decis să voteze şi ei, după modelul social-democraţilor, cu bilele la vedere la procedura de învestire a Guvernului Boc IV. Viceliderul deputaţilor PNL Eugen Nicolăescu a anunţat, miercuri, că liberalii vor vota împotriva Guvernului Boc IV "cu bilele la vedere" pentru a se putea cunoaşte majoritatea care îşi asumă guvernarea, anunţând că parlamentarii PNl vor monitoriza de foarte aproape acţiunile Executivului.
"Noi vom vota împotrivă şi ca să fie lucrurile clare. Vom vota la vedere, astfel încât să se cunoască majoritatea care îşi va asuma răspunderea pentru viaţa mai grea a românilor", a susţinut Eugen Nicolăescu.
Nicolăescu a menţionat că PNL va vota împotriva Guvernului Boc IV pentru că vine cu "promisiuni care nu vor putea fi realizate cel puţin prin intenţiile de buget cunoscute până în prezent".
"În acelaşi timp vă asigurăm că grupurile noastre parlamentare vor urmări şi vor monitoriza de foarte aproape modul în care Guvernul îşi va duce sau nu la capăt programul de guvernare şi mai ales va executa bugetul", a subliniat Nicolăescu.
El i-a îndemnat pe parlamentari să-şi asume cu toţi responsabilitatea. "Stimaţi colegi nu fac decât să vă atenţionez că avem toţi responsabilitatea pentru în modul în care ne facem datoria faţă de cetăţeni. Fiind în prag Crăciunului, urez românilor un Crăciun fericit, ani buni, dar mai ales speranţă şi încredere pentru că după probabil un an greu vor veni ani mai buni fără acest Guvern careva fi învestit astăzi", a conchis Nicolăescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close