Antena 3 CNN Politică PNŢCD şi PNG-CD, alianţă electorală pentru Capitală

PNŢCD şi PNG-CD, alianţă electorală pentru Capitală

PNŢCD şi PNG-CD, alianţă electorală pentru Capitală
24 Mar 2008   •   11:15

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) şi Partidul Noua Generaţie (PNG-CD) vor încheia, luni, o alianţă pentru alegerile din iunie, de la Bucureşti. Aurelian Pavelescu, prim-vicepreşedintele PNŢCD a declarat că, între partidul său şi PNG-CD, s-au purtat discuţii legate de susţinerea candidaturii sale pentru Primăria Capitalei.

"Am avut mai multe întâlniri în ultimele zile cu preşedintele partidului, Gigi Becali. Au fost negocieri între conducerile celor două partide şi am ajuns la concluzia că este o formulă bună pentru ambele formaţiuni şi importantă, în contextul în care este vizată funcţia de primar al Capitalei'', a ecplicat Aurelian Pavelescu.

În acelaţi timp, Marian Oprea, vicepreşedintele PNG-CD a precizat că susţine alinaţa şi că va candida pentru fotoliul de primar al sectorului 1, din partea acestei grupări politice mixte.

''Va fi o campanie electorală interesantă. Însă şi eu, şi Aurelian Pavelescu suntem oameni maturi care putem lăsa deoparte orgoliile politice pentru a ne ocupa de problemele Bucureştiului. Mie nu au ce să-mi reproşeze contracandidaţii mei, dar eu am ce să le reproşez, pentru că o parte dintre ei au mai trecut pe la Primărie'', a declarat Marian Oprea.

Rompres

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close