Antena 3 Politică Bucureștenii vulnerabili, fără stimulentul financiar. PRO România: Această bătaie de joc trebuie să înceteze

Bucureștenii vulnerabili, fără stimulentul financiar. PRO România: Această bătaie de joc trebuie să înceteze

de Georgiana Adam    |    27 Oct 2020   •   14:00
Bucureștenii vulnerabili, fără stimulentul financiar. PRO România: Această bătaie de joc trebuie să înceteze
Sursa foto: Hepta

PRO România îi somează atât pe primarul în funcție, cât și pe cel care a pierdut alegerile, să înceteze ping-pongul acuzaţiilor şi să ceară Guvernului suplimentarea fondurilor pentru ca persoanele cu handicap, deja defavorizate, să nu rămână fără sprijin, spune deputatul Gabriela Podaşcă.

Politicianul atrage atenţia că războiul PNL-USR cu PSD îi lasă pe bucureștenii cu grad de handicap fără stimulentul financiar.

"Războiul PNL-USR cu PSD îi lasă pe bucureștenii încadrați cu grad de handicap fără stimulentul financiar! Este inadmisibil faptul că răzbunările politice au ajuns la acest nivel, lăsându-i pe cei mai vulnerabili să plătească prețul incompetenței acestor politicieni. 

PRO România: Primarului Capitalei să ceară Guvernului suplimentarea fondurilor pentru ca persoanele cu handicap să nu rămână fără sprijin

În loc de un război al declarațiilor, PRO România solicită Primarului General al Capitalei să ceară Guvernului suplimentarea fondurilor pentru ca persoanele cu handicap, deja defavorizate, să nu rămână fără sprijin. Asta cu atât mai mult cu când, în contextul coronacrizei, românii au mai multe provocări financiare. 

Această bătaie de joc trebuie să înceteze! PRO România îi somează atât pe primarul în funcție, cât și pe cel care a pierdut alegerile, să oprească acest ping-pong al acuzațiilor. Pentru noi, implementarea politicilor sociale reprezintă o prioritate și ne vom lupta ca să acest lucru să se întâmple!", a scris Gabriela Podaşcă, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close