Antena 3 CNN Politică Politologul Daniel Barbu, numit consilier prezidenţial

Politologul Daniel Barbu, numit consilier prezidenţial

Politologul Daniel Barbu, numit consilier prezidenţial
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    07 Aug 2012   •   16:26

Politologul Daniel Barbu, istoricul Radu Zlati, Gheorghe Rotaru şi Vasile Enache sunt cei mai noi consilieri prezidenţiali numiţi în funcţie de preşedintele interimar Crin Antonescu.

Antonescu a semnat, marţi, decretele pentru numirea lui Radu Zlati şi Daniel Barbu în funcţia de consilieri prezidenţiali, informează Administraţia Prezidenţială.

Politologul Barbu va coordona departamentul de Analiză Politică, iar Zlati va activa la Departamentul pentru Relaţia cu Autorităţile Publice şi Societatea Civilă.

Zlati are 52 de ani este profesor de istorie şi membru PNL din 1990. În perioada 1997-1999, a fost membru al Comisiei Naţionale de Istorie, iar în 2000 a fost decorat cu Ordinul Naţional "Pentru Merit", în grad de Cavaler.

Antonescu a mai numit şi alţi consilieri prezidenţiali, printre care generalul Gheorghe Rotaru şi Vasile Enache - fost director general în Ministerul Apărării şi în Guvern.

Gheorghe Rotaru va coordona Departamentul Securităţii Naţionale, iar Vasile Enache a fost numit consilier prezidenţial la Cancelaria Prezidenţială.





×
Subiecte în articol: daniel barbu Crin Antonescu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close