Antena 3 CNN Politică Ponta acuză diversiunea PDL: PNL va fi atacat după scenariul folosit împotriva PSD

Ponta acuză diversiunea PDL: PNL va fi atacat după scenariul folosit împotriva PSD

Ponta acuză diversiunea PDL: PNL va fi atacat după scenariul folosit împotriva PSD
Sursa foto: Victor Ponta
25 Feb 2010   •   15:41

Partidul Naţional Liberal va fi atacat după propriul Congres în aceeaşi manieră în care se instrumentează în prezent asaltul împotriva PSD, a susţinut joi, la RFI, liderul social-democrat Victor Ponta.
"Cred că PSD este acum un partid care e normal să fie atacat de către actuala putere. Cei care au plecat zilele astea nu erau adversari ai lui Victor Ponta, erau mai degrabă adversari ai lui Mircea Geoană şi se gândeau probabil că nu se va schimba nimic în partid", afirmă Ponta.
El prognozează că strategia de atac folosită împotriva PSD va fi repetată şi în cazul PNL. "Toţi pleacă la grupul aşa-zis independent, care sprijină însă Guvernul şi o să vedeţi că scenariul de atac împotriva PSD-ului se va repeta şi împotriva Partidului Naţional Liberal. Este un atac foarte clar de consolidare a puterii actuale, într-un moment de criză şi de foarte multe probleme", spune Victor Ponta.
În opinia sa, aceste atacuri sunt folosite şi ca o diversiune de atragere a atenţiei de la acţiunile guvernului şi de la PDL, la partidele din Opoziţie.
"Văd că toată atenţia României se îndreaptă spre partidul de Opoziţie, iar Partidul Democrat Liberal, care conduce România şi care o conduce îngrozitor de prost şi duce România într-o criză cu atât mai mare pare să nu mai interese pe nimeni. E un joc de imagine, o strategie, din care însă sper că şi media şi noi toţi o să ieşim", declară preşedintele PSD.
Antena3.ro

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close