Antena 3 CNN Politică Ponta, ironizat la şedinţa Senatului: "Victoraş, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!"

Ponta, ironizat la şedinţa Senatului: "Victoraş, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!"

Ponta, ironizat la şedinţa Senatului: "Victoraş, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!"
Sursa foto: Sursa: Intact Images
de M.Z.    |    09 Noi 2011   •   18:14

 

 

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost luat peste picior, în lipsă, la şedinţa Senatului. Senatorii puterii au susţin că Ponta a declanşat "circul" în PSD şi în Senat, prin propunerea de înlocuire a lui Mircea Geoană de la şefia Senatului şi l-au comparat cu un copil răsfăţat.

"Adevăraţii şefi ai PSD-ului, Ion Iliescu şi Adrian Năstase, i-au dat peste năsuc micului Titulescu şi peste căpşorul său de procuror atotştiutor şi au decis că Mircea Geoană rămâne acolo unde este, fiind pasibil doar la o sancţiune pe linie de partid.

Domnul Ponta o ţine pe-a lui, îl vrea pe prietenul său, cu orice preţ, şef la Senat. Exact ca un copil răsfăţat care vrea să aibă mai mult dulciuri decât poate primi şi dă supărat cu picioruşul în podea. Ca să parafrazeze o vorbă de devenită legendă, ", a spus Vasile Nedelcu, senator UNPR.
Marţi, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat că Mircea Geoană şi-a trădat partidul, iar formaţiunea politică îl tolerează aşa de un an de zile, motiv pentru care acesta susţine în continuare înlăturarea şefului Senatului din această funcţie.

Ion Iliescu şi Adrian Năstase au anunţat, marţi, că PSD nu va mai solicita revocarea lui Mircea Geoană din funcţia de preşedinte al Senatului, întrucât partidul riscă să piardă şefia Senatului.

PSD a propus, luni, înlocuirea preşedintelui Senatului, Mircea Geoană, cu Titus Corlăţean. Cel care a făcut propunerea a fost liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close