Antena 3 CNN Politică Ponta îşi pierde cumpătul când e vorba despre procesul său de la Curtea Supremă

Ponta îşi pierde cumpătul când e vorba despre procesul său de la Curtea Supremă

Ponta îşi pierde cumpătul când e vorba despre procesul său de la Curtea Supremă
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Apr 2016   •   11:43

Fostul premier Victor Ponta, care până acum poza în apărător al presei, îşi pierde cumpătul când e vorba despre procesul său de la Curtea Supremă. 

Ponta a lansat marți, pe Facebook, un atac la adresa jurnaliştilor interesaţi de dosarul în care va ajunge astăzi în faţa magistraţilor. 

Fostul premier este supărat pe conducerea Agenţiei naţionale de presă că relatează despre procesul său şi se teme că jurnaliştii de la o televiziune ar putea să îi dea cu tigaia în cap la Curtea Supremă. 

"O mulţime de jurnalişti enervaţi pe bună dreptate că sunt puşi de şefi să piardă ore în şir la ICCJ , deşi ei săracii ştiu foarte bine că nici eu nici altcineva nu facem niciodată declaraţii acolo - deci nicio ştire", scrie Ponta despre interesul public, justificat de altfel, legat de dosarul său. 

Cât despre colegul său de dosar, Laurenţiu Ciurel, Ponta spune că este o victimă colaterală, iar audierea acestuia nu va interesa pe niciun jurnalist.

Victor Ponta va fi audiat marți la Instanţa Supremă, în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de Dan Şova

Fostul premier al României este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat. 

Victor Ponta este primul premier post-decembrist trimis în judecată în timpul mandatului său.

 

Politica anului 2016! - o zi cu o procedură normală la ÎCCJ dar și cu "procedura" politico-mediatică din curtea Instanț...

Posted by Victor Ponta on 5 Aprilie 2016

×
Subiecte în articol: Victor Ponta dosar
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close