Ponta îşi remaniază Guvernul. Radu Tudor: Desfiinţaţi funcţiile astea de vicepremier! Sunt inutile!

de M.Z.    |    25 Noi 2014   •   19:44
Ponta îşi remaniază Guvernul. Radu Tudor: Desfiinţaţi funcţiile astea de vicepremier! Sunt inutile! Foto: captura Antena 3

Radu Tudor este de părere că vicepremierii şi miniştrii delegaţi ar trebui să plece acasă, pentru că sunt nişte funcţii inutile în Guvern.

"Desfiinţaţi funcţiile astea inutile de vicepremier! Nu mă încurcă Oprea (Gabriel Oprea - n.r.), că e bun la Interne, dar funcţia de vicepremier", a spus Radut Tudor, marţi, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.


Acelaşi lucru ar trebui să se aplice şi în cazul vicepremierului Daniel Constantin, mai spune jurnalistul.

"Da, ar trebui remaniat, să piardă funcţia de vicepremier Daniel Constantin. Să rămână fiecare pe un portofoliu decent şi un număr mai mic de miniştri. 28 de miniştri cred că nici Germania nu are", a punctat Radu Tudor.

Realizatorul de la Antena 3 nu s-a sfiit să recunoacă faptul că sunt miniştri în actualul guvern pe care nu îi cunoaşte şi a dat ca exemplu pe Răzvan Cotovelea - ministrul pentru Societatea Informaţională sau Florin Jianu - ministru pentru IMM-uri.

"Pe aceste două mutre nu le cunosc. Dacă sa poate să rămână vreo 20, vreo 8 să plece acasa... Miniştrii delegaţi şi vicepremierii ar trebui să plece, din punctul meu de vedere, să plece acasă", a încheiat Radu Tudor.


Totodată, potrivit unor informaţii obţinute pe surse, ministrul Ioana Petrescu de la Finanţe, Remus Pricopie de la Educaţie şi Constanţin Niţă de la Economie, alături de toţi miniştrii delegaţi ar putea fi remaniaţi.


x close