Antena 3 CNN Politică Ponta: Nu mi-e teamă să mă bat cu Băsescu după ce l-am convins pe Sârbu să îmi dea fiica de nevastă

Ponta: Nu mi-e teamă să mă bat cu Băsescu după ce l-am convins pe Sârbu să îmi dea fiica de nevastă

Ponta: Nu mi-e teamă să mă bat cu Băsescu după ce l-am convins pe Sârbu să îmi dea fiica de nevastă
Sursa foto: Victor Ponta
17 Mar 2010   •   17:41

Preşedintele PSD, Victor Ponta nu se mai teme de nimic după ce l-a convins pe Ilie Sârbu să îi dea fiica de nevastă, El a susţinut miercuri că nu are nicio teamă să se "bată" cu Traian Băsescu, subliniind că va merge de fiecare dată la Cotroceni cu o cravată violet.P onta a comentat ironic şi episodul în care a vut pornirea să-l bată pe premierul Emil Boc, după ieşirea PSD de la guvernare, arătând că s-a abţinut deoarece "suntem categorii diferite şi nu ar fi corect lucrul ăsta?.
"Nu mai mi-e teamă de nimic după ce l-am convins pe Ilie Sârbu să îmi dea fiica de nevastă. (...) Nu o să am nicio teamă să mă bat cu Traian Băsescu. Cu Emil Boc am decis să nu mă mai bat, suntem categorii diferite şi nu ar fi corect lucrul ăsta. La domnul Băsescu la Cotroceni merg de fiecare dată cu o cravată violetă, nu reuşeşte să îşi impună forţele asupra mea", a declarat Ponta astăzi, la Timişora în faţa unei asistenţe formate din câteva sute de activişti social-democraţi..
El a criticat activitatea PSD din ultimii ani, susţinând că unica "obsesie" a PSD a fost să adune voturi şi din acest motiv nu a avut nicio "cale" de dreapta, niciuna de stânga.
"Cred că partidul nostru, în ultimii ani, şi îmi asum şi eu alături de întreaga conducere, nu a mers pe nicio cale, nici pe dreapta, nici pe centru, aveam o singură obsesie, cum să luăm voturi. Scopul nostru nu trebuie să fie să luăm voturi, ci un mijloc prin care noi ne îndeplinim obiectivele noastre politice. Eu cred că scopul nostru trebuie să fie un nou model de societate de stânga, mai echilibrată, mai corectă şi mai mulţumitoare pentru cei care trăim aici", a afirmat Ponta.
El şi-a avertizat colegii de partid că nu doreşte să conducă un PSD al cărui unic scop este să câştige voturi, ci o formaţiune care trebuie să îi reprezinte în continuare pe cei nemulţumiţi.
"Sentimentul general este că nu se mai poate, dacă noi nu venim să îi reprezentăm pe cei nemulţumiţi de aceste lucruri nu are rost să mai rămânem ca partid de stânga. Un partid care are ca unic scop să câştige voturi, sau cum să ajungă într-o formulă mai mult sau mai puţin onorabilă la guvernare... eu nu vreau să conduc un asemenea partid, dacă acesta va fi scopul, să ajungem cumva la guvernare, nu contează în ce formulă, să primim ceva, nişte funcţii, nişte locuri în deconcentrate. Este un model greşit pentru că eu nu cred că trebuie să ne batem ca toţi cei de aici din sală să aibă o funcţie", a mai spus preşedintele PSD.
Antena3.ro

×
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close