Antena 3 CNN Politică Ponta: Orice vor decide judecătorii voi respecta. Vor spune că sunt vinovat, voi plăti pentru faptele mele

Ponta: Orice vor decide judecătorii voi respecta. Vor spune că sunt vinovat, voi plăti pentru faptele mele

Ponta: Orice vor decide judecătorii voi respecta. Vor spune că sunt vinovat, voi plăti pentru faptele mele
de M.Z.    |    15 Sep 2015   •   23:18

Premierul Victor Ponta a spus, marţi, că orice vor decide judecătorii în dosarul Turceni-Rovinari în care este cercetat el va respecta şi, mai mult, nu a exclus posibilitatea de a fi trimis în judecată.

 
"Procurorul îşi susţine punctul de vedere, vom respecta decizia lor. Vor spune că sunt vinovat de ceva, voi plăti pentru faptele mele", a spus premierul Victor Ponta, marţi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.
 
Totodată, şeful Guvernului nu a exclus posibilitatea ca dosarul să fie trimis în judecată. "E foarte posibil", a spus social-democratul.
 
Premierul Victor Ponta a fost marţi dimineaţă la DNA, unde a depus la dosarul deschis de procurororii anticorupţie o decizie a Curţii Europene de Justiţie, din 3 septembrie, "care lămureşte foarte clar ce se întâmplă cu contractele de consultanţă juridică". 
 
Decizia Curţii Europene de Justiţie se referă "la o situaţie identică cu cea în care mă aflu. Cred că lucrurile sunt clare când ai o decizie a Curţii de Justiţie a UE", a spus optimist şeful de la Palatul Victoria.
 
Victor Ponta este cercetat  în dosarul "Turceni - Rovinari" pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close