Antena 3 CNN Politică Ponta: Şi eu şi Năstase am fost ofertaţi de Geoană cu funcţia de prim-vicepreşedinte

Ponta: Şi eu şi Năstase am fost ofertaţi de Geoană cu funcţia de prim-vicepreşedinte

Ponta: Şi eu şi Năstase am fost ofertaţi de Geoană cu funcţia de prim-vicepreşedinte
Sursa foto: Victor Ponta
16 Feb 2010   •   10:34

Nou candidat intrat în cursa pentru şefia PSD, vicepreşedintele PSD Victor Ponta a recunoscut, marţi, că liderul PSD, Mircea Geoană i-a propus şi lui, dar şi lui Adrian Năstase, funcţia de prim-vicepreşedinte în echipa cu care se va prezenta la Congres.
"Propunerea aceea - eu am fost corect şi am recunoscut. Am primit-o şi eu de la domnul Geoană. Şi domnul Năstase a primit-o. Am fost mai mulţi care am primit acea propunere pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Nu ştiu acum cine o acceptă sau nu, fiecare merge pe drumul lui", a declarat Ponta, luând act de faptul că vicepreşedintele Cristian Diaconescu a primit o invitaţie din partea lui Mircea Geoană pentru funcţia de prim-vicepreşedinte.
Ponta a precizat că încă nu a reuşit să discute cu prea mulţi colegi în privinţa susţinerii şi alcătuirii propriei echipe de conducere.
"Nu am apucat decât să discut cu foarte puţini colegi aseară (luni, la CExN - n.r.), ca o dovadă a faptului că nu am avut nimic pregătit dinainte. M-a surprins anunţul domnului Năstase. Am două-trei zile, mi-e uşor, pentru că toţi colegii mă cunosc", a mai spus Ponta.
Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, marţi, la Antena3, că şi-ar dori în echipa sa un prim-vicepreşedinte puternic, competent, pe care să se poată sprijini şi cu care să-şi distribuie rolurile şi competenţele în perspectiva Guvernului alternativ, el indicându-l pe Cristian Diaconescu ca posibil număr doi în partid.
Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close