Antena 3 CNN Politică Ponta: USL merge cu patru delegaţi la consultările de la Cotroceni

Ponta: USL merge cu patru delegaţi la consultările de la Cotroceni

Ponta: USL merge cu patru delegaţi la consultările de la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    17 Dec 2012   •   09:31

USL va merge astăzi, la consultările cu Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni, cu patru reprezentanţi, respectiv câte o persoană din partea fiecărei formaţiuni componente a uniunii, a anunţat, luni, Victor Ponta, copreşedinte al USL.

"Vom merge la Cotroceni într-o formulă restrânsă, în sensul în care USL o să aibă câte un reprezentant al fiecărui partid, deci cred că vor fi patru oameni. Suntem patru partide în USL şi mergem patru oameni", a spus premierul Victor Ponta, luni, înaintea şedinţei USL

Din partea PNL, reprezentantul va fi probabil secretarul general al partidului - Eduard Hellvig, PC va fi reprezentat de preşedintele Daniel Constantin, din partea PSD va merge la Cotroceni preşedintele Victor Ponta, iar din partea UNPR - preşedintele Gabriel Oprea.

În ceea ce priveşte desemnarea prim-ministrului de către preşedintele Traian Băsescu, Ponta a arătat că acest lucru este doar o formalitate.

Premierul a ţinut să-şi arate îngrijorarea faţă de situaţia din nordul Moldovei şi a spus că imediat după consultările de la Cotroceni se va întoarce la Guvern pentru a se ocupa de acest lucru împreună cu ministrul de Interne, Mircea Duşa.

Liderii USL s-au întâlnit luni dimineaţă la sediul USL pentru o şedinţă scurtă, care are loc înainte de consultările de la Palatul Cotroceni.   






×
Subiecte în articol: USL Victor Ponta Consultari cotroceni
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close