Antena 3 CNN Politică Poteraş îşi depune mandatul la şefia PDL Sector 6. Cred că şi Boc ar trebui să demisioneze

Poteraş îşi depune mandatul la şefia PDL Sector 6. Cred că şi Boc ar trebui să demisioneze

Poteraş îşi depune mandatul la şefia PDL Sector 6. Cred că şi Boc ar trebui să demisioneze
13 Iun 2012   •   13:08

Cristian Poteraş, care a pierdut alegerile pentru Primăria Sector 6, a anunţat, miercuri, că îşi depune mandatul de preşedinte al PDL Sector 6.

Fostul primar al sectorului 6, a susţinut miecuri o conferinţă de presă în care a ţinut să mulţumească tutror celor care au avut încredere în el. 

"Vreau să mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. În 2004 am devenit primar în baza unui vot politic, şi opt ani am stat departe de politică. Am ales să fiu ceea ce oamenii m-au ales să fiu, administrator al sectorului."

Acesta a ţinut să menţioneze că una dintre cele mai mari realizări ale lui este spitalul social de pe Uverturii.

De asemenea, a declarat că analizează activitatea pe care a desfăşurat-o în fruntea PDL, după această înfrângere, dar nu îşi va depune demisia, ci mandatul, lasând Colegiul Director să hotărască "soarta" lui. 

Poteraş a ţinut să felicite şi echipa care a câştigat alegerile şi a spus că speră din suflet ca aceasta să ducă la bun sfârşit  toate proiectele pe care le-a început el.

Cristian Poteraş a declarat, miercuri, că, din punctul său de vedere, Emil Boc ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al PDL, menţionând că îl felicită pe acesta pentru că a câştigat alegerile la Cluj-Napoca, însă "proiectul politic a eşuat" în 10 iunie.

"Va trebui ca domnul Boc să facă o analiză a tot ce a făcut pentru PDL, şi poate este nevoie de o schimbare în conducere". "După mine, Boc ar trebui să îşi dea demisia".  

×
Subiecte în articol: Cristian Poteras Emil Boc mandat demisie
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close