Antena 3 CNN Politică Preda, despre acuzaţiile PC: Se simte sensibilitatea perdantului

Preda, despre acuzaţiile PC: Se simte sensibilitatea perdantului

Preda, despre acuzaţiile PC: Se simte sensibilitatea perdantului
Sursa foto: preda
25 Apr 2010   •   16:08

Cristian Preda, purtătorul de cuvânt al candidatului PDL în colegiul 19, Teo Trandafir, a răspuns acuzaţiilor formulate de PC potrivit cărora PDL ar cumpăra voturi în cadrul scrutinului de duminică pentru colegiul 19. Preda a spus că se simte o sensibilitate a perdantului, catalogând gestul ca fiind unul făcut la limita disperării.

"Este, mă tem, o situaţie de tipul: Hoţul strigă . PDL nu are nicio legătură cu cumpărarea de voturi, am fi sinucigaşi dacă am face o ilegalitate, nu există nicio justificare pentru un vot ilegal. Dacă cineva din PC crede aceste lucruri, vă pot spune că PDL nu are nimic de-a face cu aceste acuzaţii", a spus Cristian Preda, citat de Mediafax.

El a arătat că, la fel ca în timpul campaniei electorale, se simte o "sensibilitate a perdantului" din partea conservatorilor.

"Aşa cum s-a întâmplat în campanie, avem de-a face cu gesturi la limita disperării, din cauza sentimentului pierderii votului", a spus purtătorul de cuvânt al lui Teo Trandafir.

Despre situaţia scrutinului, Cristian Preda a precizat că, deşi nu s-a prezentat multă lume la vot, democrat-liberalii stau bine până în acest moment.

Antena3.ro

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close